Hoe breek jij uit je comfort zone?

Hoe breek jij uit je comfort zone?

Dat ik mezelf serieus heb uitgedaagd de laatste maanden is een understatement. Ik schop heel graag tegen de grenzen van mijn comfort zone. Toen ik midden in coronatijd op een zonnige zomerdag besliste een webshop te lanceren, gaf ik mezelf zowat de grootste uitdaging van mijn leven. En niet zomaar een webshop: eentje die iedereen plezier en een goed gevoel geeft.

Wat voor een webshop? Eentje vol attente en duurzame geschenken. Leuke hebbedingen en lifestyle-artikelen voor je kinderen, zus, broer, mama, papa, oma, opa,...

Zonder te overdrijven: ik heb voor elk wat wils. Mijn beslissing om een webshop te starten, katapuldeerde me recht in een rollercoaster van acties en emoties. Walibi is er niks tegen :)

Maar ik vind het fantastisch in die roetsjbaan. Het concept uitwerken, duurzame merken ontdekken, verpakkingen kiezen,... het is allemaal zo ontzettend leuk! Nu is het zover, na zoveel avonden tokkelend op mijn pc kan ik jullie EINDELIJK tonen wat er te vinden is bij roccoville.be.

Véél shopplezier!

Liefs, Valérie

#winkelhieren #shoplokaal #vrouwelijkeondernemer #onlineshoppen #duurzamecadeaus

Terug naar blog