10 originele Secret Santa cadeaus onder de €20

10 originele Secret Santa cadeaus onder de €20

Nog snel wat cadeau-inspiratie opdoen als secret santa? Hieronder vind je een heel pak ideeën voor een leuke kerstverrassing! 

 

(klik op de foto of op de titel om naar het artikel in de webshop te gaan)

Mango houten lantaarn

Deze schattige lantaarn is een echte sfeermaker in elk interieur. Je geeft er een perfect zenmomentje mee cadeau.

Set van 4 tapasbordjes

We aperitieven vaker thuis. Met deze bordenset schenk je een lekkere portie positieve vibes.

Karmakarma havermout

De beste start van elke dag begint met een gezond ontbijt. De bio-havermout van Karmakarma geef je cadeau aan de sportieveling in je familie- of vriendenkring.

Pineut Gluhwein

Je waant je op een kerstmarkt wanneer je de geur van gluhwein opsnuift. Pineut maakt het je gemakkelijk! Alle ingrediënten in één bokaal. Voor de familieleden en vrienden die graag een feestje b(r)ouwen.

Gluhwein

Think tomato tomatensaus

Enkel beschikbaar in de winkel in Dilbeek

Breng keukenprinsen en -prinsessen in de zevende hemel met de huisgemaakte tomatensaus van Belgische trostomaten. Zonder bewaarmiddelen, tomatensaus zoals je ze nog nooit hebt geproefd!

Leeff douchegel

“Everyday is a new start”. Geef een frisse start van elke dag cadeau met deze leuke douchegel. Geurt heerlijk en is zacht voor de huid.

 

Loofy Shampoo bar

De zonnige shampoo bars van Loofy’s verzorgen elk haartype en de hoofdhuid, en brengen je naar hogere oorden met z’n milde zoete geuren. Een ideaal geschenk voor beauty queens en kings met een hart voor duurzaamheid.

The Mocktail Club

Een heerlijke mocktail in een handomdraai: een paar ijsblokjes erbij en klaar is kees. Ideaal voor de elegante fijnproevers in je familie- of vriendenkring.

 

Mok “de allerliefste”

Een ideaal geschenkje voor je favoriete persoon, een lieve koffieleut of een übersympathieke thee-aficionado.

Vogelvoederhuisje

Je doet een outdoor-persoon en dierenliefhebber ongetwijfeld plezier met dit duurzame volgelhuisje uit bamboe. Fleurt elke tuin op en geeft veilige beschutting aan kleine tuinvogels.

 

 

Terug naar blog