Originele relatiegeschenken b2b

Originele relatiegeschenken voor je medewerkers, partners en klanten
Ben je het ook beu om de zoveelste fles wijn of doosje pralines te geven aan je klanten en medewerkers? Natuurlijk kan het ook origineler én even betaalbaar!
Roccoville: walhalla van originele relatiegeschenken

RelatiegeschenkenRoccoville is mijn Dilbeekse concept store en webshop. Als goedlachse onderneemster met een oog voor originele verrassingen met (vaak) een duurzame insteek. Of je nu 10 of 10.000 geschenkjes nodig hebt, ik help je binnen je budget aan kwalitatieve cadeaus die je medewerkers en klanten zullen appreciëren en onthouden.


Cadeautjes voor elke gelegenheid

Het doel van het B2B-aanbod van Roccoville is om jouw zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk makkelijker te maken, jouw onderneming in de kijker te zetten en een lach op het gezicht van de ontvanger te toveren.

Want zeg nu zelf: de herinnering aan een originele verrassing, die blijft hangen! Precies dat gevoel wil je aan je onderneming koppelen.

Daarbij helpt Roccoville je graag! Dat deze formule werkt, bewijzen bijvoorbeeld de eindejaaracties van enkele Dilbeekse bedrijven en organisaties in samenwerking met Roccoville. Zo verraste de Gemeente Dilbeek zijn 900 werknemers met een origineel eindejaarsgeschenk. Hiervoor werkte ik samen met een lokaal maatwerkbedrijf om een extra sociale toets te kunnen toevoegen. Ook de vrijwilligers van Orpea en de werknemers van FAKTS lachten breed toen ze hun Roccoville cadeautje mochten open doen. Waarom jouw onderneming of organisatie niet aan dit rijtje toevoegen?

Relatiegeschenk_Glühwein

Duurzaam, kwalitatief en sociaal geëngageerd En dat hoeft zeker geen onoverkomelijke hap uit je budget te nemen. Voor elk budget vindt Roccoville een oplossing.

Afhankelijk van het aantal geschenkjes zoekt Valérie bovendien een samenwerking met een lokaal bedrijf. Daarnaast ben je zeker dat je een duurzaam cadeau geeft. Zowel op vlak van milieuvriendelijkheid als op vlak van kwaliteit.

Inspiratie nodig? Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor je medewerkers, partners of klanten? Neem vrijblijvend contact op met me via valerie@roccoville.be  of +32 474 479 403 (of laat je gegevens onderaan deze pagina achter) zodat ik je de catalogus met heel wat cadeautjes inspiratie kan bezorgen en we samen het ideale geschenk kunnen zoeken dat past bij het DNA van je bedrijf op het vlak van doelgroep, budget en boodschap.