Over mij

Ik ben Valérie De Trift en de bezieler van Roccoville. Ik ben constant aan het speurneuzen naar leuke, stijlvolle lifestyle en kids artikelen. Eerst enkel voor mezelf, maar nu ook voor jou!

Geeft het je ook zo een kick om het perfecte cadeautje te vinden?

Ondanks dat ik het een hele uitdaging vind om leuke, originele cadeautjes te kopen voor mijn loved ones, voel ik ook de vlinders in mijn buik eens ik de perfecte verrassing heb gevonden.

Sinds de geboorte van ons petekindje Rocco in 2019 ben ik een nog ferventere schattenjager geworden. Beïnvloed door mijn bewust consumerende en slow fashionista dochters richtte ik me meer en meer op ecologische en duurzame geschenken.

Zeggen dat mijn hobby de laatste maanden wat uit z’n voegen is gebarsten, is een understatement. Resultaat: mijn eigen webshop vol stijlvolle geschenken. Zo goed als allemaal geproduceerd in Europa, met enkel duurzame materialen en vooral veel liefde voor onze planeet en jouw familie en vrienden.

Kids & lifestyle with a smile

Deze webshop is voor jou

  • Als je graag origineel en verrassend uit de hoek komt
  • Als je je geliefden wil bedanken met een bewust duurzaam geschenk
  • Als je je huis wil vullen met ecologisch verantwoorde spullen om een leven lang van te genieten

En precies dat vind je hier.

De leukste, kwalitatieve cadeautjes voor baby’s en kinderen

De meest attente lifestyle-artikelen voor al wie in je omgeving een cadeautje verdient (inclusief jijzelf!).

Met elke aankoop via mijn webshop draag je een steentje bij aan een gezondere planeet en bewuster consumeren. Alle merken waarmee ik samenwerk hebben een duidelijke duurzaamheidsmissie en zetten in op lokale productie.

Londji, Baby Bites, Klaoos, Timboo, Original Home...

Wil je als eerste op de hoogte blijven van de nieuwtjes op de webshop? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief. Je ontvangt meteen 10% korting op je volgende aankoop en elke maand een portie kids & lifestyle inspiratie in je inbox.

Heb je vragen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Veel plezier!

Valérie